Crap la cuptor cu ceapa si praz

de mihaelar63 in Crap / Caras, 10 Dec 2013 | 10914 vizualizari

 

Marfa proaspata , crap frumos cu carnita piersicie . Mmmm, delicios !!!
Atat de simplu de preparat si atat de gustos . Daca as avea un restaurant , reteta aceasta as pune-o in meniu .

 

INGREDIENTE

  • 1 crap, 1,5 kg
  • sare
  • faina alba
  • ulei ptr. prajit
  • 6 cepe
  • 1 praz, partea alba
  • 100 ml ulei
  • 1/2 lingurita boia afumata
  • 1/2 lingurita ,Eros Pista, ardei iute tocat.
  • 1 lingura pasta ardei kapia
  • sare
  • cartofi copti
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor cu ceapa si praz:

Crapul curatat spalat,portionat,sarat se da prin faina alba si se prajeste in ulei

Ceapa si prazul se taie solzi se caleste usor in ulei .

Se adauga la ceapa , boiaua , si pasta de ardei . Sarati .

 Se pune pestele in tava , se pune sosul cu ceapa si praz deasupra .

Se da la cuptorul preincalzit 10 minute .

Eu am servit crapul insotit de cartofi copti  .

TIPS-URI

1

Pestele trebuie sarat si lasat sa se odihneasca asa macar o ora inainte de pregatire .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu ceapa si praz" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Crap umplut cu garnitura de cartofi