crap la cuptor cu sos de rosii

de luminita20_2006 in Crap / Caras, 14 Dec 2010 | 21471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • crap
  • 500 ml suc de rosii
  • 3 catei usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA crap la cuptor cu sos de rosii:

Se aseza pestele in tava uns cu ulei se face un amestec din sucul de rosii, usturoi pisat cimbru, sare si piper se toarna totul peste crap se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 25-30 min. In functie de grosimea pestelui.

Daca ti-a placut reteta noastra "crap la cuptor cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

tanyapatap 1

15.12.2010, 17:29

wow ce binee arata supper...

pompierulpescar 1

13.08.2011, 07:43

Cred ca ultima fotografie este cu peste din alta reteta.

mihaelar63 1

13.08.2011, 08:37

Ce bun , asa l-as fi facut si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]