Crap la gratar cu sos de capere

de Bucataras Medi in Peste, 15 Mai 2011 | 5947 vizualizari

COMENTARII (42)

Bucataras Medi 1

15.05.2011, 20:57

Dia, pai cum sa te las eu fara sa-ti dau nimic? ..............

Bucataras Medi 1

15.05.2011, 20:58

mamaie, cu draga placere...........

Bucataras Medi 1

15.05.2011, 20:59

Ela...................

Bucataras Medi 1

15.05.2011, 20:59

Madi te asteptam mai ales ca stiu ca iti place pestele.............

Bucataras Medi 1

15.05.2011, 21:00

offfffffffffffffffffff, aziz................

Bucataras Medi 1

15.05.2011, 21:00

Dau Mihaelab.............

Bucataras Medi 1

15.05.2011, 21:02

sarumana, multumesc draga mea Cori...................

adry88 1

15.05.2011, 21:05

Bucataras Medi 1

15.05.2011, 21:09

Edu, vorbeste, spune ceva...................

Rocsi 1

15.05.2011, 21:56

bravo ,bravo..la mult mai multe retete

Bunica 1

15.05.2011, 22:01

Mai tarziu , dar viiiiin la crap !

Lau 1

16.05.2011, 08:19

ce bine arata

divainbucatarie 1

16.05.2011, 09:08

bun!!!!

MotanLaOale 1

16.05.2011, 09:45

pesteeee bun bun

RuxyRux 1

16.05.2011, 09:50

Vai vai vai...ce e aici...esi o mare specialista in prepararea pestelui... la cat mai multe bunatati

MVMih 1

16.05.2011, 10:51

Super! Mama miaaa ce retete ies de-acolo din spatele lastarishului din poza

ionela2682 1

17.05.2011, 19:31

Am venit cu placere sa-ti admir reteta 250...la mai multe!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu lamaie, unt si verdeata