Creier de porc pane

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2011 | 8289 vizualizari

 

doru e innebunit dupa creier pane, de obicei il faceam dupa o alta reteta, insa azi am incercat sa-l fac altfel decat inainte si a fost parca mai multumit de rezultat...eu nu ma omor cu el, insa azi as fi mancat si eu, doar ca a trebuit sa-mi pun pofta in cui...:(

 

INGREDIENTE

  • creier de porc
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier de porc pane:

Spalam si curatam creierul de pielite si oscioare, dupa care il lasam la scurs.

Batem oul impreuna cu sarea, piperul si boiaua.

Dam creierul mai intai prin faina, apoi prin ou, dupa care il dam prin pesmet.

Intr-o tigaie punem ulei la incins si adaugam bucatile de creier, le intoarcem pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Le scoatem pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier de porc pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ananas ...arici