Creier pane

de La Ancuta in Porc, 19 Dec 2010 | 7519 vizualizari

 

Foarte simplu si gustos.

 

INGREDIENTE

  • creier de porc
  • 1 ou
  • faina
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Se spala creierul in apa rece si se curata bine. Daca este nevoie se taie pe jumatate (la mine nu a fost, pentru ca a fost un creier mai micut :)).

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se tavaleste bine prin faina, oul batut cu putina sare si apoi iar faina.

Se prajeste pe ambele parti in ulei incins.

Se scoate pe un servetel de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei.

Mie imi place sa-l mananc cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura ardeleneasca