Creier pane

de camelia75 in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2014 | 5799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 creier
  • 2 oua mari
  • 150 gr faina
  • 200 gr pesmet
  • 3 linguri cu otet
  • sare si piper dupa gust
  • 4 linguri ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

1.Curatati si spalati foarte bine creierul.

2.Turnati 2 litri de apa in oala interioara si adaugati creierul,otetul si 1/2 lingurita cu sare.

3.Apasati butonul MENU,selectati programul BOIL.Setati timpul pentru 10 minute,inchideti capacul si apasati START.Cand programul s-a finalizat deschideti cu atentie capacul ferindu-va de aburul fierbinte,scoateti creierul din oala si lasati-l la scurs intr-o strecuratoare.

4.Pregatiti 3 farfurii:una cu faina,una cu pesmet si alta cu ouale batute cu putina sare.

5.Cand creierul s-a racit,condimentati-l cu sare si piper,apoi treceti-l prin faina,ou,apoi pesmet.

6.Adaugati uleiul in oala interioara.

7.Apasati MENU,apoi FRY,selectati timpul 10 minute,apoi apasati START.

8.Prajiti creierul 4 minute pe fiecare parte.

9.Dupa finalizare deconectati de la sursa de curent.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (12)

camelia75 1

16.05.2014, 15:07

Multam tare Miha!!Am sa tin cont de sfat data viitoare!
Multam' tare fetelor!!!

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 12:35

foarte gustos

babi5 1

20.05.2014, 10:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]