Crema Catalana

de Vyoleta in Dulciuri, 22 Aug 2011 | 5565 vizualizari

 

Un desert gustos,specifica regiunei Cataluña

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 cani lapte
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingura amidon de porumb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema Catalana:

Punem laptele la incalzit la foc mic.

Intr-un bol amestecam galbenusurile cu 5 linguri de zahar si cu amidonul,pana obtinem o crema fina.

In continuare vom adauga crema peste laptele din vas treptat si amestecam constant pt a nu se inchega galbenusurile.

Lasati sa fiarba 5 minute la foc mic amestecand mereu.

Punem crema in 2 boluri,lasam sa se raceasca la temperatura camerei apoi o dam la frigider.

Buen Apetito!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema Catalana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Socata reteta bunicii