Cremvursti cu cascaval in foietaj

de ela in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2010 | 11357 vizualizari

 

simplu,rapid si delicios,se poate servi cald sau rece,se poate lua la pachet la lucru

 

INGREDIENTE

  • 12cremvursti din piept de pui
  • 800gr foi foietaj
  • 1ou
  • 12 bucati cascaval felii
  • parmezan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremvursti cu cascaval in foietaj:

Se lasa sa se dezghete aluatul la temperatura camerei,se desface folia si se intinde aluatul.Fiecare foaie se imparte in 6.Pe fiecare parte se pune o felie de cascaval si un cremvursti si se ruleaza dupa preferinta.Se cresteaza cu un cutit.

Se bate un ou cu care se unge fiecare parte de aluat,apoi se presara deasupra parmezan.

Se aseaza intr-o tava si se da la cuptor 20-30minute,pana se rumeneste frumos.

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremvursti cu cascaval in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu mozzarella si parmezan