Croque Monsieur

de Bucataria_Portocalie in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2010 | 9221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de paine
  • 8 felii de sunca
  • 8 felii cascaval
  • 150 gr cascaval ras
  • sos bechamel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croque Monsieur:

Ungem toate feliile de paine cu sos bechamel. Formam un sandwich astfel: luam o felie de paine, adaugam o felie sunca presata, o felie cascaval, iar sunca presata, iar cascaval si deasupra alta felie de paine (cu sosul in exterior). Punem putin cascaval ras deasupra si inca o lingura de sos.

 

Tapetam o tava cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru 20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Croque Monsieur" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

cicilica 1

26.02.2010, 21:14

mamidesara 1

28.02.2010, 19:50

ada2605 1

24.04.2012, 07:56

Exact asa cum trebuie (bine, cea mai cunoscuta reteta, ca exista si la ei, variatiuni pe aceeasi tema)! Felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]