Cum se face sucul de rosii

de dobrezaira in Bulion, 2 Oct 2012 | 7398 vizualizari

 

Cum se face sucul de rosii. Familia mea este innebunita dupa sosuri asa ca eu fac cantitati industriale de bulion, suc de rosii si sos pentru paste si fripturi. In general la sucul de rosii cand il folosesc adaug busuioc, cimbru, piper si usturoi.

 

INGREDIENTE

  • 20 kg rosii prunisoare(sunt mai carnoase)
  • 5-6 linguri de zahar
  • 5-6 linguri de sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se face sucul de rosii:

Cum se face sucul de rosii. Rosiile le trecem prin separator si pulpa rezultata o punem la fiert la foc mare ca sa isi pastreze culoarea. Cand a scazut cam 1/4 din cantitatea initiala este gata. Adaugam sarea si zaharul, mai asteptam cateva clocote si gata.

Dupa preferinta se poate condimenta cu busuioc, oregano, cimbru.....

Se pune in sticle fiebinte si se capseaza. Se pun la paturica pana a doua zi cand la trimitem in camara ....sau beci... cine are.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se face sucul de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii