Curcan,pui si carnati la tava

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 6 Iun 2012 | 4978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 copane de curcan
  • 3 pulpe de pui
  • 1 carnat de casa afumat
  • 3 cartofi
  • 1 borcan ciuperci intregi
  • 1 rosie
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • marar uscat
  • boabe de piper
  • 1/2 cana de vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan,pui si carnati la tava:

Pulpele de pui si copanelele de curcan le parlim de puf la flacara. Le spalam mai apoi si le lasam sa se scurga. Ciupercile le scurgem de zeama si le spalam. Rosia o spalam si o taiem felii pe rotund. Cartofii ii curatam de coaja ,ii spalam si ii taiem in doua. Ii scobim putin ,ii condimentam cu sare si piper si punem in ei cate o bucata de carnat si ciupercute.

Luam o tava si o ungem cu ulei. Punem carnea,iar printre cartofii umpluti. Intre acestea ,asezam restul de ciuperci si bucatele de carnati. Usturoiul il curatam ,il tocam marunt si il  punem deasupra. Presaram sare,piper si marar uscat. Turnam o cana de apa si vinul. Asezam feliile de rosii,iar mai apoi boabe de piper.

Acoperim tava si o bagam in cuptorul incins. O lasam la foc potrivit pana este bine patrunsa carnea. Spre final descoperim tava si o mai lasam cam 15 minute pentru a prinde o crusta. Cand este gata,scoatem la racorit,apoi servim.

Simplu,satios si bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan,pui si carnati la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava