Cus cus cu legume caramelizate

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 10 Oct 2012 | 5653 vizualizari

 

Noua sincer nu ne place cus cusul si am vazut de curand o reteta la TV si am zis ca doar doar o sa imi schimb parerea..insa...nu prea am reusit...aspectul e placut zic eu, insa gustul, nu m-a cucerit si va spun asta cu toata sinceritatea, ei bine poate ca doar eu sunt asa mofturici caci sunt persoane care il prefera....

 

INGREDIENTE

  • o cana de cus cus
  • doua cani de apa
  • legume: ardei gras, morcov, cartof, dovlecel( sau pune fiecare ce doreste)
  • un praf de turmeric
  • doua linguri de ulei de masline
  • sirop de artar
  • sare de mare dupa gust
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus cus cu legume caramelizate:

Se curata legumele se taie cubulete si se aseaza intr-o tava intr-un singur strat. se stropesc cu ulei de masline si sirop de artar se pune praful de turmeric, sarea si piperul si se coc pentru 30 de minute la 200 de grade.

Se fierb doua cani de apa si se toarna peste cana de cuscus pusa intr-un vas larg.

Va absorbi toata apa.

Cand sunt gata legumele se amesteca cu cus cusul si se potriveste din nou de sare.

Se serveste ca si garnitura, sau ca atare( asa cum am facut-o eu).

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu legume caramelizate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume, de toamna