Cus cus cu piept de pui

de MonaMimi in Mancaruri cu carne, 29 Ian 2012 | 14048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de piept pui
  • 2 cepe mari
  • ulei
  • boia
  • piper
  • 500 g cus cus
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus cus cu piept de pui:

Tocam ceapa marut,pieptul de pui il taiem cubulete

Pregatim o tigaie in care punem ceapa la calit punem boia apoi adaugam pieptul de pui si lasam 5 minute sa se caleasca impreuna cu ceapa,

Adaugam apa,sare piper si lasam sa fiarba bine.

Cus-cusul il prajim in putin ulei, adaugam apa si lasam sa fiarba 7-8 minute.

Cand este fiert lasam putin acoperit si apoi il spalam si il strecuram bine.

Cand sosul este gata adaugam patrunjel tocat marunt si servim cu cus cus.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu cus cus