Cuş-cuş cu nuci şi pesmet

de madi_marin in Paste, 13 Apr 2014 | 7197 vizualizari

 

Am tot văzut reţeta asta în ultima vreme pe site-uri şi am zis să încerc şi eu să fac, mai ales că nu mâncasem niciodată. Foarte bune sunt! Sigur mai repet figura!

 

INGREDIENTE

  • 250 g cuş-cuş Băneasa
  • 150-200 g nuci
  • zahăr după gust
  • 2-3 linguri cu pesmet
  • coaja rasă de la jumătate de lămâie
  • 1 pliculeţ zahăr vanilat Bourbon
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuş-cuş cu nuci şi pesmet:

Cuş-cuş-ul se fierbe conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Nucile se prăjesc un pic în cuptor, apoi se macină fin. Se amestecă cu zahărul, zahărul vanilat , coaja de lămâie şi pesmetul.

Pastele fierte, se scurg şi se amestecă cu uleiul, apoi se încorporează nucile măcinate cu zahărul şi restul ingredientelor.

Se pot încălzi un pic sau se servesc reci.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuş-cuş cu nuci şi pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mirela0911 1

13.04.2014, 18:12

Delicios de bun!

Merisor 1

13.04.2014, 19:57

Bun, tare bun1

Satisfyyourcravings 1

14.04.2014, 15:58

De incercat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuca