Desert biscuiti de dovleac (de post)

de oanapl in Dulciuri, 19 Mar 2017 | 4935 vizualizari

 

retete de post economice
 
Aceasta reteta am imprumutat-o de pe blogul Laurei Adamache.

 

INGREDIENTE

  • 180 g pulpa dovleac copt
  • 420 g faina
  • 130 ml ulei de floarea soarelui
  • 160 g zahar brun
  • 7,5 g praf de copt
  • un varf cutit sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • ciocolata de post (optional)
Portii: 60
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti de dovleac (de post):

Pui pulpa de dovleac intr-un vas si o pasezi cu ajutorul unui blender. Adaugi uleiul, faina amestecata cu praful de copt si ulterior cernuta, zaharul si zaharul vanilat si sarea.

Amesteci pana cand obtii un aluat omogen, cu o consistenta relativ moale.

Umpli pistolul de biscuiti cu aluat si formezi biscuitii, direct in tava de cuptor netapetata.

Ii coci in cuptorul preincalzit la 180° C, pentru circa 12 minute. Biscuitii nu trebuie sa se rumeneasca deloc la suprafata, ci doar discret pe margini.

 Ii lasi sa se raceasca in tava, apoi ii asezi pe un gratar si ii ornezi cu ciocolata neagra topita la bain-marie sau ii pudrezi cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti de dovleac (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de mere caramelizate, cu frisca