Desert biscuiti de dovleac (de post)

de oanapl in Dulciuri, 19 Mar 2017 | 5201 vizualizari

 

retete de post economice
 
Aceasta reteta am imprumutat-o de pe blogul Laurei Adamache.

 

INGREDIENTE

  • 180 g pulpa dovleac copt
  • 420 g faina
  • 130 ml ulei de floarea soarelui
  • 160 g zahar brun
  • 7,5 g praf de copt
  • un varf cutit sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • ciocolata de post (optional)
Portii: 60
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti de dovleac (de post):

Pui pulpa de dovleac intr-un vas si o pasezi cu ajutorul unui blender. Adaugi uleiul, faina amestecata cu praful de copt si ulterior cernuta, zaharul si zaharul vanilat si sarea.

Amesteci pana cand obtii un aluat omogen, cu o consistenta relativ moale.

Umpli pistolul de biscuiti cu aluat si formezi biscuitii, direct in tava de cuptor netapetata.

Ii coci in cuptorul preincalzit la 180° C, pentru circa 12 minute. Biscuitii nu trebuie sa se rumeneasca deloc la suprafata, ci doar discret pe margini.

 Ii lasi sa se raceasca in tava, apoi ii asezi pe un gratar si ii ornezi cu ciocolata neagra topita la bain-marie sau ii pudrezi cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti de dovleac (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Noire