Desert budinca flan cu cafea

de Catalina L in Retete diabetici, 28 Iul 2021 | 5407 vizualizari

 

Un flan delicios si fara complexe caci fara gluten si low carb.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/07/budinca-flan-cu-cafea-fara-gluten-low.html
sau video:
https://youtu.be/uVZgD97Uoqc

 

INGREDIENTE

  • 3 ouă
  • 2 pachetele de cafea instant Nes (4 gr)
  • 45 gr îndulcitor natural eritritol
  • 5 picături de indulcitor stevie cu vanilie
  • 130 gr de mascarpone
  • 20 gr făină de cocos
  • 15 cl lapte de cocos neindulcit
  • 2 pătratele de ciocolată neagră 90%
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert budinca flan cu cafea:

Preîncălziți cuptorul la 180 °C.

Într-un castron sau în robotul de bucătărie, bateți ouăle cu îndulcitorii. 

Adăugați cafeaua, mascarponele și făina de cocos și amestecați. 

Adăugați laptele de cocos. Se toarnă într-o forma de chec in silicon (20 cm). 

Gatiti la bain-marie timp de 30 de minute la 180 ° C. L-am lăsat la cuptor după.

Este copt atunci cand lama cutitului iese curata.

Se lasă să se răcească și se pune la frigider timp de 3-4 ore. 

Scoateti din forma, decorati cu ciocolată neagră și serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca flan cu cafea" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti cu ciocolata, stafide si goji, fara zahar