Minunate!
Crema:
Preincalzim cuptorul la 170 grade C.
Mixam ouale cu praful de sare pana cand acestea isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul treptat, mixand continuu.Adaugam esenta de vanilie si uleiul treptat. Mixam putin pana se incorporeaza uleiul si adaugam faina si praful de copt cernute impreuna. Le incorporam cu o spatula sau cu un tel cu miscari ample de sus in jos, prin rasturnare.
Punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, cu ajutorul unui posh sau chiar cu o lingurita.Dam tava la cuptor, pentru 10 minute la 170 grade C. Dupa cele 10 minute, scoatem tava din cuptor si lasam fursecurile sa se raceasca si abia dupa le vom scoate din tava.
Crema:
Topim ciocolata alba la bain marie.
Amestecam pana cand ciocolata se va topi in totalitate.
Lasam ciocolata topita sa se raceasca la temperatura camerei.
Mixam untul pentru aproximativ 2 minute la viteza moderata a mixerului
.Adaugam crema de mascarpone si mixam doar cat sa o incorpororam si adaugam ciocolata topita care s-a racit la tempratura camerei si esenta de vanilie dupa care mixam pentru 10-15 secunde.
Umplem jumatate din cojile de fursecuri, le unim cu cele fara crema presandu-le putin si le tavalim prin nuca de cocos rasa.
Dam la rece pentru o ora-doua si servim. 😊
1
Pentru ornat folosim fulgi de nuca de cocos.