Desert "inghetat" de mure si cocos

de daniastefania in Prajituri, 4 Oct 2015 | 4502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g mure congelate
  • 170 g nuca de cocos
  • 200 ml iaur natur
  • Zahar dupa gust
  • 1 plic gelatina
Portii: 24
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert "inghetat" de mure si cocos:

Punem gelatina la inmuiat in putina apa rece. Murele congelate le punem intr-un vas cu 100 g zahar. Le punem pe foc si le lasam sa fiarba 10 minute. Apoi dam amestecul prin strecuratoare, sa scapam de seminte. In siropul obtinut adaugam gelatina. Amestecam sa se dizolve. Apoi mai adaugam cam 100 gr zahar.

Gustam si in functie de cat de dulce ne place, mai putem adauga zahar. Apoi adaugam cocosul. Amestecam totul bine, sa se omogenizeze. Turnam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu folie transparenta. Dam la congelator peste noapte. Apoi rasturam desertul pe o farfurie, feliem si servim.

Un desert mai neobisnuit, dar foarte bun, bineinteles pentru cei carora le place cocosul. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert "inghetat" de mure si cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cremoasa cu blat de cocos