Desert "inghetat" de mure si cocos

de daniastefania in Prajituri, 4 Oct 2015 | 4449 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g mure congelate
  • 170 g nuca de cocos
  • 200 ml iaur natur
  • Zahar dupa gust
  • 1 plic gelatina
Portii: 24
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert "inghetat" de mure si cocos:

Punem gelatina la inmuiat in putina apa rece. Murele congelate le punem intr-un vas cu 100 g zahar. Le punem pe foc si le lasam sa fiarba 10 minute. Apoi dam amestecul prin strecuratoare, sa scapam de seminte. In siropul obtinut adaugam gelatina. Amestecam sa se dizolve. Apoi mai adaugam cam 100 gr zahar.

Gustam si in functie de cat de dulce ne place, mai putem adauga zahar. Apoi adaugam cocosul. Amestecam totul bine, sa se omogenizeze. Turnam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu folie transparenta. Dam la congelator peste noapte. Apoi rasturam desertul pe o farfurie, feliem si servim.

Un desert mai neobisnuit, dar foarte bun, bineinteles pentru cei carora le place cocosul. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert "inghetat" de mure si cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata, visine si bilute de cocos