Desert inima de piscoturi cu hrisca si morcovi

de Bucataras Diana in Prajituri, 15 Mar 2018 | 2535 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g hrisca
  • 2 morcovi
  • 2 cutii compot de mandarine
  • 500 g ricota
  • 200 g piscoturi
  • 2 linguri zahar brun
  • 1/2 lingurita cardamon
  • 1 lingurita ghimbir
  • pudra de roscove
  • 1/2 portocala
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inima de piscoturi cu hrisca si morcovi:

Punem hrisca la fiert in apa cat sa o acopere, iar intre timp curatam morcovii, ii dam pe razatoare si punem mandarinele din compot la scurs. Cand este gata hrisca (cand a abosorbit toata apa), o luam de pe foc si o lasam sa se racoreasca. Amestecam hrisca cu morcovul ras, mandarinele din compot si cu ricota si le dam la robot sau le blenduim pana devin o pasta. Adaugam zaharul, cardamonul si ghimbirul si omogenizam.

Asezam piscoturile inmuiate in compot de mandarine, intr-o tava in forma de inima (daca nu avem folosim orice tava), apoi le acoperim cu pasta de hrisca. Punem inca un rand de piscoturi si apoi un rand de pasta de hrisca. Pudram cu praf de roscova si decoram cu felii de portocala.

Dam la rece pana la servire.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inima de piscoturi cu hrisca si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu cafea si migdale