Desert la pahar

de Ancutsa in Dulciuri, 19 Iul 2017 | 3101 vizualizari

 

Ce poţi face cu checul atunci când rămâne şi se usucă? Eu am dorit să-l reinventez, aşa că am pregătit pentru cei dragi un desert la pahar răcoritor şi gustos.

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de chec uscat
  • Îngheţată cu vanilie şi cacao (de casă sau din comerţ)
  • cafea preparată
  • 4 linguriţe cu dulceaţă de cireşe
  • 50 g ciocolată cu lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar:

 

Se prepară cafeaua şi se lasă puţin la răcit.

Se rupe checul în bucăţi mai mici.

În fiecare pahar, se aşază un strat de îngheţată, un strat de chec care se însiropează cu cafea, apoi câte o linguriţă de dulceaţă, din nou îngheţată, la final, chec. Se stropeşte cu cafea, se rade ciocolata care se va topi şi va da o notă specială.

 

Pofta Buna!

 

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

 http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/07/desert-la-pahar.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]