Desert Mini Pavlova

de ella49 in Dulciuri, 16 Iul 2020 | 2307 vizualizari

 

Retete de vara

 

INGREDIENTE

  • Bezea
  • 150 g zahar
  • 3 albusuri
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingurita amidon de porumb
  • 2 linguri zahar pudra
  • Un praf de sare
  • Crema
  • 500 ml lapte
  • 100 g amidon (sau faina)
  • 3 galbenusuri
  • 150g zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 100 g unt
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Mini Pavlova:

Albusurile se bat spuma cu sarea,se adauga otetul apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana se topeste.La sfarsit se adauga amidonul si se mixeaza 1-2 minute.Se pune toata compozitia intr-un pos si pe o tava tapetata cu hartie de copt se fac cercuri pline, apoi peste cercuri se mai adauga o margine sa fie mai inalte.Se dau la cuptorul incalzit la 90° pentru 2 ore.Dupa ce s-au copt se lasa sa se raceasca complet.

Crema.
Intr-o cratita punem amidonul iar peste turnam laptele si amestecam, punem galbenusurile pe rand , apoi zaharul si plicul cu zahar vanilat.
Punem cratita la foc mic si amestecam pana se ingroasa crema.Luam de pe foc, adaugam untul si amestecam pana se topeste.Lasam crema sa se racoreasca.

Punem crema intr-un pos si umplem fiecare bezea.Eu am pus si Nutella peste crema.Apoi decoram cu fructe dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Mini Pavlova" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura in straturi, cu crema de zmeura si vanilie