Desert negresa cu branza

de cristina1985 in Prajituri, 10 Mar 2018 | 3426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 5 oua
  • 150 g zahar
  • 15 lg ulei
  • 15 lg lapte
  • 15 lg faina
  • 1 lg cu varf cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lg-ta esenta vanilie
  • un praf sare
  • Umplutura:
  • 700 g branza de vaci
  • 8 lg zahar
  • 2 oua mari
  • 1 lg rasa faina
  • coaja de lamaie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu branza:

Se mixeaza ouale intregi, timp de 2-3 minute, apoi se adauga zaharul, uleiul, batand in continuare.

Se toarna laptele si faina alternativ, praful de copt si sarea. La sfarsit se adauga cacaua si esenta vanilie.

Pentru umplutura se amesteca toate ingredientele.

Se pregateste o tava de 25 x 25 cm, cu hartie de copt si se toarna jumatate din aluat. Sa nu va speriati pentru ca aluatul este prea subtire! Se va coace. Se asaza cu lingura din loc in loc amestecul de branza, iar deasupra se toarna restul de aluat. 

Se introduce tava in cuptorul preincalzit, la temperatura de 180-190 grade Celsius, timp de 40 minute sau pana este gata. 

Se verifica cu scobitoarea daca este coapta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu capsuni si malai