Desert negresa cu branza

de cristina1985 in Prajituri, 10 Mar 2018 | 3365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 5 oua
  • 150 g zahar
  • 15 lg ulei
  • 15 lg lapte
  • 15 lg faina
  • 1 lg cu varf cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lg-ta esenta vanilie
  • un praf sare
  • Umplutura:
  • 700 g branza de vaci
  • 8 lg zahar
  • 2 oua mari
  • 1 lg rasa faina
  • coaja de lamaie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu branza:

Se mixeaza ouale intregi, timp de 2-3 minute, apoi se adauga zaharul, uleiul, batand in continuare.

Se toarna laptele si faina alternativ, praful de copt si sarea. La sfarsit se adauga cacaua si esenta vanilie.

Pentru umplutura se amesteca toate ingredientele.

Se pregateste o tava de 25 x 25 cm, cu hartie de copt si se toarna jumatate din aluat. Sa nu va speriati pentru ca aluatul este prea subtire! Se va coace. Se asaza cu lingura din loc in loc amestecul de branza, iar deasupra se toarna restul de aluat. 

Se introduce tava in cuptorul preincalzit, la temperatura de 180-190 grade Celsius, timp de 40 minute sau pana este gata. 

Se verifica cu scobitoarea daca este coapta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde