Desert pasca cu ciocolata si fructe tropicale

de katty in Dulciuri, 9 Apr 2018 | 3943 vizualizari

 

Bunatati de Paste

 

INGREDIENTE

  • 700 gr branza
  • 300 gr smantana2
  • 2 plicuri budinca de ciocolata
  • 150 gr zahar
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 1 lingura rom
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 compot fructe tropicale
  • zahar pudra si bomboane in forma de oua ptr decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca cu ciocolata si fructe tropicale:

Scurgem branza bine si o mixam impreuna cu zaharul, galbenusurile, romul, zaharul vanilat. Adaugam  praful de budinca, omogenizam. Batem albusurile cu un praf de sare si le adaugam la compozitie. Amestecam usor si turnam compozitia intr-o forma de tort cu inel, tapetata cu hartie de copt. Presaram deasupra fructele din compot bine scurse si le impingem usor cu dosul unei linguri.

Dam forma la cuptor, la foc mediu, pana este gata (marginile incep sa rumeneasca)
Scoatem pasca si o lasam sa se raceasca.
Inainte de o felia, cernem deasupra zahar pudra si ornam cu bombonele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca cu ciocolata si fructe tropicale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu frisca si struguri