Desert placinta cu branza si fulgi de cocos

de Lau in Prajituri, 7 Aug 2017 | 3567 vizualizari

 

M-am inspirat de la Simona

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza de vaci
  • 5 oua
  • 1 praf de sare
  • 200 g zahar
  • esenta de portocala
  • coaja de lamaie
  • 5 linguri faina
  • 3 linguri amidon alimentar
  • 1 praf de copt
  • 200 g fulgi de nuca de cocos
  • 200 g fructe confiate
  • 100 ml apa calduta
  • esenta de rom
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert placinta cu branza si fulgi de cocos:

Fructele confiate le punem intr-un castron, adaugam apa calduta, esenta de rom si lasam sa se hidrateze 1 ora.

Intr-un bol, mixam ouale cu praful de sare, zaharul pana ce devine ca o crema, adaugam faina amestecata cu amidonul, praful de copt, amestecam cu o paleta pana ce se omogenizeaza.

Adaugam branza zdrobita cu furculita, esenta, coaja de lamaie, amestecam si la final, adaugam fructele scurse bine de lichid, amestecam usor compozitia.

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, eu am facut si niste briose cu aceasta compozitie.

Dam tava la cuptorul incalzit cca. 1 ora, facem proba cu scobitoarea.

Lasam sa se raceasca foarte bine inainte sa o portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert placinta cu branza si fulgi de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]