In primul rand am scos prunele din congelator si le-am lasat la dezghetat intr-o strecuratoare, de pe o zi pe alta.
Blat : Am folosit o tava cu dimensiunile de 36/25 cm tapetata cu hartie de copt. In jumatatile de prune am pus un pic de zahar brun, apoi am adaugat si nuca taiata grosier, le-am asezat pe fundul tavii cu partea umpluta in jos. Intr-un castron am mixat albusurile cu un praf de sare pana am obtinut o spuma tare. Separat am mixat margarina la temperatura camerei, impreuna cu zaharul, apoi am adaugat galbenusurile si am continuat sa mixez 3-4 min. Am adaugat amoniacul si jumatate din faina, am omogenizat apoi am incorporat jumatate din spuma de albusuri, am adaugat restul de faina, am omogenizat apoi am incorporat restul din spuma de albus. Aluatul l-am pus in tava peste prunele deja asezate, am nivelat frumos si am dat tava la cuptorul preincalzit pentru cca 35 min sau pana trece testul scobitorii.Am scos tava din cuptor si am rasturnat blatul pe o tava, partea de jos devenind partea de sus, am lasat sa se raceasca bine, apoi am portionat blatul
Crema: Intr-un vas de inox am pus galbenusurile, zaharul si amidonul, am omogenizat, apoi am subtiat cu laptele caldut. Am pus vasul de inox pe baie de abur si am amestecat continuu pana ce crema s-a ingrosat, la final am adaugat esenta de vanilie. Am acoperit cu folie alimentara crema si am lasat-o sa se raceasca bine. Untul moale l-am mixat bine apoi am incorporat crema de galbenusuri, racita bine.
Asamblare : Fiecare bucatica de blat am ornat-o cu crema si apoi am ras deasupra bomboane trufe.