Desert prajitura pufoasa cu piersici

de mirela0911 in Prajituri, 20 Iun 2016 | 33726 vizualizari

COMENTARII (22)

Bunica 1

20.06.2016, 21:18

Bună pufoșenia!

Rocsi 1

20.06.2016, 21:19

Simple dar tare bune prajiturile astea!

MotanLaOale 1

20.06.2016, 21:48

buna buna

Gherca Daniela 1

20.06.2016, 22:00

mmm un deliciu bun, bunut!

deyutzky 1

20.06.2016, 22:01

imi place!

Bya Ralu 1

20.06.2016, 22:05

delicioasa

Andra_Constantinescu 1

20.06.2016, 22:21

Minunata!

Rahela Velicu 1

20.06.2016, 22:50

Valclaudia 1

21.06.2016, 06:15

ce-mi place!

mirela0911 1

21.06.2016, 08:45

Vă mulțumesc!

AndrutzaP 1

21.06.2016, 10:20

Superrrr. Imi placeeee

mena29 1

21.06.2016, 12:20

Uuuuu ce bine arata!

laura_n 1

21.06.2016, 14:45

nebuniee! : ce-mi place !

Moni_alex 1

22.06.2016, 12:38

Arata super!

miki_a 1

22.06.2016, 15:53

Ce pufesenie delicioasa!

Catalina L 1

22.06.2016, 16:12

superba

Paraschiva48 1

22.06.2016, 17:39

Dragă Mirela, cred că e o prăjitură foarte bună, dar am o observație, de fapt pentru toți care postează rețete de prăjituri. vă rog specificați și mărimea tăvii în centimetri și temperatura de coacere, Aceste date sunt esențiale pentru reușita unei prăjituri la fel ca ingredientele ce le compun.Cei versați în ale preparării prăjiturilor cam știu după cantități, dar cei tineri se blochează cănd trebuie să aleagă tava , mai mult astăzi se folosesc cuptoare electrice unde tava e de 30 x40 cm., cam mare pentru multe rețete.

RuxyRux 1

22.06.2016, 22:12

Excelenta prajitura Mirelusa!

mirela0911 1

23.06.2016, 06:12

Paraschiva48, ai dreptate! Uneori trec dimensiunea tavii, alteori uit sa o trec. Tava care am folosit-o la aceasta prăjitură are dimensiunea de 22 x 32 cm. Temperatura de coacere este trecuta, adică 180 de grade. O zi buna!

mirela0911 1

23.06.2016, 06:13

Vă mulțumesc pentru aprecieri!

anca_rm 1

23.06.2016, 11:31

o pufosenie cu fructe merge intotdeauna , minunata prajitura

dantes 1

08.07.2016, 07:10

Delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu caise uscate si cappuccino