Desert prajitura pufoasa cu piersici

de mirela0911 in Prajituri, 20 Iun 2016 | 35957 vizualizari

 

Este o prajitura pufoasa care merge excelent alaturi de o cana cu lapte, langa cafea sau de ce nu, cu iaurt.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 200 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 6 lg ulei
  • 150 ml lapte
  • 300 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1-2 piersici din compot
  • zahar pudra vanilat
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura pufoasa cu piersici:

Piersicile se taie felii subtiri si se lasa sa se scurga.

Intr-un bol se mixeaza bine ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul. Se adauga uleiul, se mixeaza, apoi se pune laptele. Se amesteca, apoi se pune coaja de lamaie, faina si praful de copt. Se omogenizeaza.

Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se niveleaza apoi se asaza deasupra feliile de piersici. Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa timp de 30-35 de minute (se face testul cu scobitoarea).

Dupa ce se raceste, se pudreaza cu zahar pudra vanilat, se portioneaza si se serveste.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si fructe proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura pufoasa cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan simplu