Blatul
Mixam ouale cu un praf de sare pana ce isi dubleaza volumul. Adaugam zaharul si mixam pana ce se dizolva. Adaugam coaja rasa, esenta, uleiul, laptele si amestecam pana ce se omogenizeaza.
La final incorporam faina amestecata cu praful de copt, amestecam cu paleta pana ce se omogenizeaza, la final o sa avem o compozitie ca o smantana mai groasa.
Turnam 1/2 din compoziti in tava tapetata cu hartie de copt, dam tava la cuptorul incalzit pentru cca 10-15 min.
Crema
Intr-un bol amestecam branza de vaci cu restul ingredientelor (daca dorim sa fie mai cremoasa folosim blenderul vertical).
Turnam amestecul peste blatul din cuptor si deasupra asezam ciresele (fara samburi) trecute prin pesmet.
Adaugam restul de blat peste cirese si dam din nou tava la cuptorul incalzit cca. 30-40 min (sa treaca testul cu scobitoarea).
Lasam sa se raceasca foarte bine inainte sa o taiem.