Desert Tiramisu

de Oana in Prajituri, 3 Mai 2018 | 15827 vizualizari

 

Cel mai rapid desert! Si atat de buuuun!

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 100 g zahar pudra
  • 300 g mascarpone
  • 1 lingurita vanilie
  • 4 albusuri
  • 50 gr zahar pudra
  • 300 ml cafea indulcita
  • 300 gr piscoturi
  • cacao pt décor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Tiramisu:

  • Pregatim cafeaua indulcita si o lasam sa se raceasca.

  • Mixam galbenusurile cu 100 gr zahar pudra pana se albesc si se intaresc.

  • Adaugam mascarpone rece si mixam bine.

  • Adaugam vanilia.

  • Mixam separat albusurile cu un praf de sare restul de 100 g zahar pudra pana obtinem o bezea.

  • Amestecam albusurile peste galbenusuri si omogenizam usor cu o spatula, de jos in sus.

  • Inmuiem piscoturile in cafea si le asezam intr-o tava dreptunghiulara.

  • Turnam jumatate din crema.

  • Urmeaza inca un strat de piscoturi inmuiate in cafea si apoi restul de crema.

  • Pudram cu cacao si punem tiramisu la rece cateva ore, apoi il putem servi.

TIPS-URI

1

Puteti adauga lichior de cafea sau de tiramisu in crema sau in cafeaua in care inmuiati piscoturile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

dantes 1

04.05.2018, 07:56

Delicios!

Rocsi 1

04.05.2018, 20:36

Pfiuuu, a cam trecut ceva timp de cand nu am facut tiramisu! Prea delicios!

miki_a 1

05.05.2018, 05:31

Un desert mereu bun și apreciat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere, mac si crema de vanilie