Desert Tiramisu cu indulcitor

de lucy2002 in Prajituri, 3 Feb 2020 | 3088 vizualizari

 

Foarte bun si fara oua si partial, fara zahar! :X

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 36 piscoturi
  • 350 ml cafea
  • esenta de rom
  • Crema:
  • 500 gr mascarpone
  • 500 gr smantana 30%grasime
  • indulcitor dupa gust
  • un plic zahar vanilinat
  • Decor:
  • 2 linguri cacao
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Tiramisu cu indulcitor:

Am preparat cafeaua si am adaugat esenta de rom si indulcitor dupa gust.

Am folosit o tava dreptunghiulara si m-am ajutat cu rama detasabila primita din camara bucataras. ro

Intr-un bol am mixat mascarpone cu zaharul vanilinat

Smantana se mixeaza cu indulcitorul pana devine frisca apoi se incorporeaza in crema de mascarpone.

Se ia cate un piscot si se trece prin cafea dupa care se aseaza in tava. Dupa ce am asezat primul strat de piscoturi punem un strat de mascarpone apoi iar un strat de piscoturi trecute prin cafea si ultimul strat va fi crema de mascarpone iar desupra pudram cu cacao si dam la rece pentru 3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu cu indulcitor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu frisca