Desert tort cu iaurt și ananas

de CristinaCrs in Torturi, 3 Mai 2019 | 2353 vizualizari

 

 Retete pentru mese in familie

 

INGREDIENTE

  • 200 g pişcoturi
  • 2 iaurturi mari
  • 500 ml frișcă
  • 2 plicuri de gelatina
  • 1 cutie compot de ananas
  • 2 kiwi sau portocale ( pentru ornat)
  • 2 cani de zahăr
  • 300-400 ml sirop sau zeama de compot (pentru a insiropa piscoturile)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort cu iaurt și ananas:

Se bate iaurtul cu zahărul. Se bate frișcă,apoi adăugăm iaurtul si cu zaharul peste frișcă. Gelatina o topim la foc mic cu zeama de la ananas,apoi o racim putin. Ananasul se taie cubuleţe mici. Tăiem kiwi sau portocalele feliute si le asezam pe fundul tavii (sau o oală rotundă). Apoi insiropam piscoturile si le asezam pe peretii tavii. Amestecam frisca, iaurtul cu zahar cu gelatina si fructele si turnam in tavă. Apoi dam la rece pana a doua zi

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort cu iaurt și ananas" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort Aniversar Cu Rodie Si Champagne Buttercream