Dorada la cuptor pe sare

de Bunica in Peste, 28 Apr 2013 | 6050 vizualizari

 

Dorada la cuptor pe sare este Un preparat foarte bun! Se pregateste repede,nu miroase a prajala in casa,nu sare uleiul pe aragaz.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati de peste "Dorada"
  • 4-500 g. sare grunjoasa(de muraturi)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada la cuptor pe sare:

Pestele se curata,eviscereaza si se spala.

In tava aragazului se pune sarea si pestele peste sare. 

Se da la cuptorul incins la 160 grade pentru 20 minute,dupa care se scoate tava si se intoarce pestele.

Lasam in cuptor pentru inca 10-15 min.

Se serveste cu mujdei sau cu salata verde,cum am sevit noi.

TIPS-URI

1

Dupa ce am intors pestele,am inchis cuptorul si am lasat pestele in cuptor.

2

Cand am intors pestele era deja facut.L-am lasat in cuptor pentru a-i face o fata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada la cuptor pe sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Bunica 1

30.04.2013, 20:09

S-a termina duminica Mena.

simona72 1

01.05.2013, 08:25

Fff bun, am mai vazut peste facut asa dar eu nu am incercat, este f simplu si voi incerca si eu...

camelia75 1

05.05.2013, 07:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]