Dovleac copt

de robert_b in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2014 | 4029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovleci mijlocii turcesti
  • zahar(daca este cazul)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Dovlecii,se spala,bine,se imparte fiecare dovleac in patru,si li se scot semintele cu o lingura.

Pregatim o tava,punem dovleacul,si presaram daca este nevoie niste zahar peste el. Bagam tava,la cuptor,eu l-am copt in duba la bunica mea.Dupa ce este copt foarte bine se scoate din cuptor si se serveste! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec pufos cu dovleac copt - Desert aromat de toamnă