Dovleac umplut

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 7 Noi 2015 | 4314 vizualizari

 

Pentru Saptamana barbatilor care gatesc!

Ce poate fi mai potrivit acum? Un dulce sanatos, gustos, usor si repede de pregatit!

 

INGREDIENTE

  • un dovleac placintar
  • 100 gr stafide
  • 100 gr miez de nuca
  • o lingura cu zahar
  • cateva visine sau alte fructe ce va par potrivite
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac umplut:

Dovleacul se spala, se taie in jumatate si se curata de seminte.

Miezul de nuca, stafidele si visinele se amesteca cu zaharul.

Dovleacul se umple cu amestecul de nuca, stafide si visine.

Se asaza intr-un vas termorezistent si se coace pana este bine patruns.

Se serveste cald. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi migdale sau combinatii de fructe uscate dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune si bezea by Gaby