Dovlecei cu branza si smantana

de artyandra in Mancaruri de legume, 14 Sep 2014 | 5252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 dovlecei
  • 2 linguri unt
  • apa sau zeama de carne
  • 200 gr cascaval ras
  • o ceasca samantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu branza si smantana:

Se rad dovleceii, se taie in lung in doua, se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare. Cand sunt fierti se scot, se scurg bine, se aseaza pe o farfurie, se acopera cu cascaval ras, apoi se toarna smantana, se pun in tava si se lasa pentru 15 - 20 minute. Se lasa sa se raceasca, apoi se servesc.

 

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu branza si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu orez,branza si cascaval