Dovleceii se spala, se feliaza si se asaza in vasul multicooker-ului impreuna cu untul.
Se selecteaza din MENU functia FRY pentru 15 minute aproximativ, cat sa se rumeneasca usor.
Intre timp, trecem prin razatoare casul de oaie.
Ouale le mixam impreuna cu laptele si smantana. Le adugam apoi peste branza si amestecam totul pana la omogenizarea completa.
Scoatem dovleceii din vas si ii asezam intr-o sita pentru a elimina surplusul de suc.
Spalam vasul, il stergem cu un prosopel curat si il ungem cu putin ulei sau unt (la temperatura camerei).
Adaugam jumatate din compozitia de branza, un strat de dovlecei, restul de branza si dovleceii ramasi.
Se coace la 150 de grade, pentru 45 de minute, utilizand programul BAKE.
Dupa coacere, se pastreaza in vas pentru racirea completa.
1
Dupa rumenirea dovleceilor, recomand a se scoate intr-o sita pentru a se elimina surplusul de suc.
2
Asteptati sa se raceasca complet inainte de taiere. Aspectul va fi mult mai fain.