Dovlecei pane

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2011 | 5428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 oua
  • faina alba
  • ulei pentru prajit
  • sare,piper
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Se curata dovleceii de coaja,se taie felii si se pun intr-un vas in straturi presarati cu sare.Se lasa 15-20 de min .Dupa aceea se scurg de apa.Intr-un castron se bate 2 oua cu sare ,piper si busuioc,se adauga faina alba pana se obtine un aluat ca de clatite mai gros.Se pune uleiul la incins intr-o tigaie,se ia felia de dovlecel se da prin aluat si apoi se pune la prajit intorcandu-se pe ambele parti pana devine aurie.Se scot pe servetele absorbante sa se scurga de ulei.Se servesc calde sau reci cu sos de usturoi si smanatana sau iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mirela0911 1

19.06.2011, 13:24

aici e de sotul meu

ionela2682 1

20.06.2011, 20:51

adry88 1

03.07.2011, 12:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu cascaval ras