Dovlecei pane cu cascaval

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 9 Oct 2012 | 5551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 3 oua
  • faina
  • sare
  • 200 ml bere
  • usturoi
  • piper
  • patrunjel uscat
  • 300 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu cascaval:

Dovleceii ii curatam si ii taiem rondele,ii asezam intr-o strecuratoare,presaram sare si lasam 1 ora sa se scurga de zeama

Amestecam ingredientele,usturoiul pisat,adaugam faina cat sa iasa ca o smantana mai grosuta,

Intr-o tava asezam hartie de copt, trecem feliile de dovlecei prin aluat, asezam una langa alta, deasupra asezam felii de cascaval, iar deasupra la cascaval iar felii de dovlecei trecuti prin aluat. Dam tava la cuptor pana incepe sa se rumeneasca frumos,

Inainte cu 10 minute scoatem tava si adaugam cascaval dat prin razatoare si dam din nou tava la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sparanghel cu cascaval, la cuptor