Dovlecei Umpluti

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 12 Aug 2010 | 5979 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  5 dovlecei
  •  400g carne macinata amestec porc+vita
  • 1 mana de orez
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou
  • 3 linguri pasta tomate
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei Umpluti:

Am curatat dovleceii de coaja iar mijlocul l-am scos cu grija cu ajutorul unei lingurite.

Ceapa si usturoiul le-am dat pe razatoare si le-am amestecat cu carnea,

am pus si orezul bine spalat si scurs de apa si am amestecat bine toata compozitia adaugand si oul. Am potrivit gustul cu sare si piper.

Apoi am umplut dovleceii si i-am asezat intr-o cratita turnand peste ei apa. Eu fac dovleceii si in cuptorul aragazului dar si pe aragaz.

Cand carnea din dovlecei a fiert ( la fel si dovleceii) am daugat pasta de tomate si in mod normal pun si marar tocat dar de data asta nu am avut.

Am servit cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei Umpluti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Laly 1

12.08.2010, 15:11

vin si eu la masa

Adinacarla 1

12.08.2010, 15:18

Rocsi, Corina...citind ce ati scris m-am mai uitat o data daca am scris corect...intradevar sunt dovrecei ...erau micuti ca nu i-am mai taiat in doua...le-am taiat doar un capac mic si gata...mancam unu si suntem satui.

Adinacarla 1

12.08.2010, 15:19

LALY te astept cu drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]