Dovlecei umpluti

de angyb in Porc, 22 Iul 2013 | 3032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 dovlecei
  • 300 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1/2 pahar de vin
  • 1/2 pahar pasta de rosii
  • mozzarella
  • sare,piper,busuioc
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Taiem capetele dovleceilor ,iar  coaja o curatam pe alocuri,ii taiem pe lungime si scobim in centru. Saram dovleceii si taiem marunt miezul scobit.

Taiem marunt ceapa si o calim in putin ulei . Adaugam miezul taiat marunt si il lasam sa se caleasca .Adaugam carnea tocata si amestecam bine pana cand carnea scimba culoarea .Adaugam vinul alb si lasam sa fiarba pana cand vinul se absoarbe . Condimentam cu sare si piper dupa gust.Adaugam pasta de rosii ,condimentam cu un pic de busuioc si lasam sa fiara aproximativ 20 de minute.

Sucurgem de zeama dovleceii si ii asezam intr-o tava unsa cu ulei si umplem cu amestecul de carne tocata . Dam la cuptor aproximativ 30 de minute .Scoatem tava din cuptor presaram deasupra mozzarella taiata cubulete si o dam din nou la cuptor pana cand mozzaralla se topeste .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

angyb 1

22.07.2013, 15:17


Multumesc la toata

- Andreea - 1

22.07.2013, 16:26

Ce pofta mi-ai facut Angy...

angyb 1

22.07.2013, 17:04

Andrea hai la o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti