Dovlecel pane cu branza

de Lau in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2011 | 4441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 2 oua
  • sare
  • 200 gr branza (eu am avut telemea)
  • piper
  • 2 linguri gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane cu branza:

se curata dovleceii,se taie felii si se presara sare deasupra,

ii lasam 40 min

batem grisul cu ouale,piper

adaugam branza

trecem feliile prin ou dupa care le prajim in ulei incalzit

le scoatem pe un prosop absorbant

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane la cuptor