Dovlecel pane cu branza

de Lau in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2011 | 5321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 2 oua
  • sare
  • 200 gr branza (eu am avut telemea)
  • piper
  • 2 linguri gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane cu branza:

se curata dovleceii,se taie felii si se presara sare deasupra,

ii lasam 40 min

batem grisul cu ouale,piper

adaugam branza

trecem feliile prin ou dupa care le prajim in ulei incalzit

le scoatem pe un prosop absorbant

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]