Dracula

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2011 | 4718 vizualizari

 

Astazi avem ceva autohton,un Dracula fara de care n-ar mai fi la fel sarbatorile de Halloween.

 

INGREDIENTE

  • un triunghi de branza topita 
  • o maslina
  • putin ardei rosu sau o bucata de rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dracula:

Se taie din maslina parul si ochii,iar din rosie sau ardei gura de la care sa nu lipseasca si dintii de vampir.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dracula" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

RuxyRux 1

30.10.2011, 09:57

Buhuhuuuu...si bauuuuuuu s-au speriat maruntelele mele dragi? Mami dar esti asa de coooolllll bravo

Mitinita 1

30.10.2011, 11:09

ruxy,mi-au ras in fata is cam greu de speriat

mirela0911 1

30.10.2011, 13:04

ce idei haioase ai, super tare toate chestiile astea de Halloween

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]