Drob

de mihaelaM in Porc, 24 Apr 2011 | 12289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ficat porc(300gr)
  • inima porc(350gr)
  • rinichi porc(400-450gr)
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi
  • 6 legaturi marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • cimbru piper
  • ulei masline
  • 10 oua
  • 4 oua fierte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Maruntaiele le-am spalat bine si le-am pus sa fiarba. Intre timp am spalat ceapa, mararul, usturoiul, patrunjelul si le-am taiat. Ceapa si usturoiul  le-am pus intr-o tigaie sa se caleasca.

4 oua le-am pus intr-un ibric la fiert, cand au fost gata le-am curatat.

Cand maruntaiele au fost fierte le-am scos si le-am lasat sa se scurga apoi le-am tocat cu robotul de bucatarie dar nu prea mult ,cat sa iasa cubulete mici.

Odata maruntite am adaugat ceapa si usturoiul calit impreuna cu mararul, patrunjelul, cimbrul, sarea, ouale si le-am amestecat bine.

Am uns o tava cu ulei si am adaugat jumatate de compozitie,apoi am taiat cele 4 oua in jumate si am pus peste acea compozitie in tava dupa care am adaugat si restul compozotiei si am dat la cuptor cam 45-50min.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]