Drob

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2012 | 5155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g lob de ficat de pasare,
  • 500g ficat de pasare,
  • rinichiul,plamanii,ficatul si inima de la un miel,
  • 2 legaturi de ceapa verde,
  • o legatura usturoi verde,
  • 2 legaturi spanac,
  • 2 legaturi marar,
  • 2 legaturi patrunjel,
  • 3 legaturi leustean,
  • 10 oua+4 fierte,
  • 150 ml ulei,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Ficatul si maruntaiele de la miel se fierb, zarzavatul verde se spala si se toaca marunt . Dupa ce s-au fiert ficateii se lasa sa se raceasca si apoi se dau prin masina de tocat . Se amesteca cu zarzavatul ,cele 10 oua crude ,uleiul,se potriveste de sare si piper. Cele 4 oua se fierb pana devin tari. Separat se unge  o tava cu ulei si se aseaza compozitia, se niveleaza  si se adauga ouale taiate in doua pe lung . Se acopera bine ouale si se da tava la cuptor  pana se coace bine, dar atentie sa nu se lase prea mult sa nu se usuce.    

Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca copozitia este prea tare se mai diuluiaza cu supa de legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]