Drob de legume

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2009 | 8161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr masline verzi
  • 1/2 cutie porumb
  • 1 ceapa rosie
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 lingura capere in otet
  • frunze de patrunjel
  • 4 oua
  • 200 gr smantana
  • 200 gr telemea
  • 3 linguri pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de legume:

Morcovii si patrunjelul se taie cubulete mici si se fierb. Se toaca ceapa si se amesteca apoi toate legumele. Ouale se bat si se adauga smantana si telemeaua rasa. Se amesteca cele doua compozitii, se condimenteaza, se adauga pesmetul si se toarna in tava unsa si tapetata cu pesmet. Se coace 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

ieri la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

ieri la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

ieri la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

Pui cu portocale și lime la cuptor -  Rețeta simplă pentru un preparat savuros și aromat

pe 24.01 la 14:47

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de maruntaie de pasare