Drob de miel

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2011 | 4539 vizualizari

 

dupa reteta Laurei Adamache.

 

INGREDIENTE

  • organe de miel 1 kg
  • 1 piept de pui fiert
  • 4 oua
  • 1 leg de marar
  • 1 leg de patrunjel
  • sare,piper
  • 6 cepe verzi
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Organele de miel se spala si se pun la fiert,se ia spuma.Cand sunt fierte se scot di oala si se lasa sa se raceasca putin.Dupa ce s au racit se toaca marunt din cutit si se pune intr-un castron adanc.Pieptul de pui fiert se toaca si el marunt si se adauga peste organe,se toaca ceapa verde marunt,frunzele de marar si patrunjel si se adauga in castron.Se bat 4 oua ca pentru omleta si se incorporeaza cu toata compozitia.Se potriveste de sare si piper.Intr-o tava de yena se pune hartie de copt,ca nu am avut prapur,se unge cu ulei si se aseaza compozitia.Se da la cuptor pana se rumeneste cam 1 ora jumate la foc potrivit.Cand este gata se scoate si se taie bucati in patrate si se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui