Drob de miel

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2012 | 9720 vizualizari

 

E Paste, avem drob de miel...

 

INGREDIENTE

  • maruntaiele mielului (inima, ficat, rinichi),
  • 500 gr ficat de pui,
  • 4 oua fierte,
  • 4 oua crude,
  • 4 legaturi de ceapa verde,
  • 3 legaturi patrunjel,
  • 3 legaturi marar,
  • 2 felii de paine,
  • o cana lapte,
  • sare,
  • piper,
  • pesmet,
  • prapur de miel.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Maruntaiele mielului si ficateii de pui se pun intr-o cratita cu apa rece pentru o ora, sa iasa tot sangele din ele. Se vor pune la fiert in apa cu sare. In cazul ca face spuma (face sigur), vom spumui.

Punem la fiert 4 oua, 5-6 minute de cand clocoteste apa.

Ceapa verde, patrunjelul si mararul se toaca marunt. Maruntaiele fierte bine se lasa sa se raceasca. Acestea se dau prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine inmuiate in lapte. Se amesteca cu verdeata tocata si cu ouale crude. Condimentam cu sare si piper.

Intr-o tava de chec pe care o vom unge cu ulei si o tapetam cu pesmet, punem prapurul cu marginile afara. Umplem tava pe jumatate cu compozitia de drob, aranjam oualele fierte si turnam si restul de compozitie peste. Acoperim cu prapurul.

Se da la cuptor pentru 40-45 min.

Se scoate din tava si se taie felii dupa ce s-a racit.
 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

pe 20.08 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute