Drob de pui

de -Licurici- in Pui, 20 Apr 2017 | 3437 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept de pui
  • 200 g ficatei de pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 2 legaturi patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 7 oua
  • 6 oua fierte
  • sare
  • piper
  • unt + pesmet - pentru tapetat tava.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Pieptul de pui si ficateii se pun la fiert, in apa cu sare, separat. Se aduna spuma, iar cand este gata, se scurge apa si se lasa la racit.

Intre timp, se toaca verdeturile. Se toaca pieptul de pui si ficateii si se amesteca cu verdeturile. Ouale se bat spuma cu sare si piper, apoi se toarna peste compozitia de verdeturi cu carne.

Se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet, un vas termorezistent. Se adauga jumatate din compozitie, ouale fierte curatate de coaja, apoi restul de compozitie.

Se baga vasul in cuptorul preincalzit, 35-40 minute, pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]