Drob de pui

de madi_marin in Ficat, 7 Apr 2018 | 4267 vizualizari

 

,,Bunătăţi de Paşte,,

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficăţei de pui
  • 3 legături de ceapă verde
  • 1 legătură de usturoi verde
  • 4 legături de leurdă
  • 2 legături de mărar
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 cutie mare de pate de ficat
  • 8 ouă
  • condimente pentru drob
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Ficăţeii se spală bine, apoi se pun la fiert cu o ceapă uscată.

 Toate verdețurile se toacă mărunt.

 Când ficăţeii sunt fierţi, se scurg bine de apă şi se toacă la robot sau la cuţit.

 Se amestecă  cu verdețurile şi pateul, apoi se adaugă ouăle bătute ca pentru omletă.

 Se omogenizează bine totul şi se potriveşte gustul cu condimentele speciale, piper şi sare dacă mai este nevoie.

 Se pune compoziţia în forme şi se coace la 180 grade C, cam 40 de minute.

 Se lasă la răcit până a doua zi, când se poate felia.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob mozaic, din ficatei de pui