Drob lipicios

de Adrian2016 in Mancaruri cu carne, 8 Apr 2018 | 5453 vizualizari

 

"Bunatati de Paste"......ador Sarbatorile Pascale ca asa mai am si eu noroc sa mananc miel:))) Nu sunt profesor in bucatarie, dar imi place ce iasa din mainile mele.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne de porc
  • 200 gr carne de miel
  • 4 oua fierte
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de usturoi
  • 100 gr de unsoare de porc
  • 2 oua mari crude
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob lipicios:

       Ceapa si usturoiul le-am tocat marunt. Intr-un castron am pus carnea tocata impreuna cu mirodenile si unsoarea si am omogenizat bine compozitia. Am adaugat ouale crude si verdeata.

       Am pregatit o tava tapetata cu hartie de copt, am asezat 1/2 din carnea tocata si am pus ouale fierte, peste am pus si restul de carne. Am uns drobul cu ou si am ras putin cascaval.

Am dat tava la cuptor la 170 de grade C, pana s-a rumenit.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Drobul se lasa la foc mic ca sa se rumeneasca usor si sa nu se arda.

2

La drob puteti adauga smantana daca folositi organe de miel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob lipicios" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]